Favorieten
 
Voeg restaurant toe
Contact
Inloggen
 
 
  Online eten vragen

 
Waarom aanmelden bij Onlineeten.nl?
Er zijn een aantel redenen te noemen waarom u zich zou moeten aanmelden bij OnlineEten.nl; ten eerste, zodat wij u kunnen bereiken indien er iets mis is gegaan met uw bestelling en ten tweede zodat u niet elke keer uw gegevens hoeft in te voeren bij een nieuwe bestelling. Ook kunt u zodoende gemakkelijk uw voorgaande bestelling bekijken en indien u wenst, met een paar klikken deze nogmaals bestellen.
Hoe snel komt mijn bestelling bij het desbetreffende restaurant?
Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken wordt uw bestelling tot op het detail, binnen enkele minuten doorgegeven aan het restaurant van uw keuze. Wij hechten groot belang in het zo snel en nauwkeurig mogelijk doorgeven van uw bestelling bij het restaurant. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.
Ik kom graag bij enkele restaurants waar ik ook eten wil bestellen, maar kan deze niet vinden op Onlineeten.nl
Wij vinden het erg belangrijk om u een zo compleet mogelijk overzicht te geven van de restaurants waar u kunt bestellen. Mocht het zo zijn dat er een restaurant niet in onze lijst voorkomt, dan kunt u deze aanmelden via ‘voeg restaurant toe’. Tevens helpt het als u bij dit restaurant meldt dat u graag via OnlineEten.nl bij ze wilt bestellen. Na uw aanmelding nemen wij contact op met dit restaurant en proberen deze toe te voegen aan OnlineEten.nl
Op welke tijden kan ik op Onlineeten.nl een bestelling plaatsen?
Op OnlineEten.nl kunt u altijd en op elk tijdstip een bestelling plaatsen bij restaurants die op dat moment open zijn. De openingstijden van de restaurants vindt u op de restaurantpagina.
Kan ik bij een maaltijd extra`s toevoegen of ingrediënten verwijderen?
Dit kan met gemak door op ‘inhoud wijzigen’ te klikken. Hier kunt u bepaalde ingrediënten toevoegen en/of verwijderen en de uiteindelijke versie van uw bestelling in uw winkelwagen plaatsen.
 
Fax: 010-2623684 E-mail: info@onlineeten.nl Contact | Algemene voorwaarden | © 2007-2008 STP Center